Laatste nieuws

Ideeënbox voor de Paaspauze

Beste Sint-Martinus-kinderen en ouders, er zijn net drie weken begonnen die we met zijn allen moeten overbruggen in kleine bubbeltjes. Maar wat moet je elke dag doen ? Wij verzamelen ideeën en plaatsen ze hier: Wandelen in en rond Lubbeek: SassenbeekwandelingWandelzoektocht in RoosbeekKoeboswandeling SpeelbergwandelingWandelen maar iets verder wegRed de bij - Alden BiesenLadderwandeling - Rochehaut (uitdagend: niet aangeraden voor peuters & kleuters)Creatief met kleuters: SpeelbankKnutseltijd:knutseltipsSpelletjes ideetjes Vijf spelen voor buitenWiskundige puzzels voor iets oudere kinderen en jongere ouderen:KangoeroewebsiteOnline puzzelen: alle stukjes zijn er zekerJigsaw
Read More

Data Ouderraad vergaderingen

Data van de volgende (digitale) samenkomsten van het Oudercomité van Sint Martinus Lubbeek 8 december 202010 februari 202118 maart 202120 april 202110 mei 202123 juni 2021 Stuur ons gerust een mailtje, als je nog interesse hebt om deel te nemen, wij verwelkomen jullie graag!
Read More

Welkom op onze nieuwe website

De ouderraad start dit nieuwe schooljaar met een vernieuwde website. Op onze site kan je als ouder informatie terugvinden over onze vergaderingen en publiceren we regelmatig foto's van onze activiteiten. We wensen jullie (en jullie kinderen) alvast een spetterend schooljaar toe.
Read More